Verwarm de oven voor op 200°C. Pel en snij de ui in halve maantjes. Plet de knoflook tot moes. Snij de venkel doormidden en vervolgens in partjes. Was de druiven.
Doe de ui, knoflook en venkel samen met de druiven in een ovenschaal. Besprenkel met olijfolie, witte wijn, peper en zout. Voeg de tijm en dragonblaadjes toe en meng goed dooreen. Leg nu de kipfilets bovenop de groenten, besprenkel met olijfolie, peper en zout en schuif 25 min. in de hete oven.
Schil en snij de aardappelen in stukjes en kook gaar in 20 min. Zet de laatste 5 min. de grill aan. Serveer de kip, venkel en druiven met de gekookte aardappelen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
569 KJ
Energie
103 kcal
Vetten
4.7 g
Fats acid satured
0.9 g
Koolhydraten
7.7 g
waarvan suikers
3.8 g
Eiwitten
6.6 g
salt
0.21 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.