Zalm teriyaki met wilde rijst, shiitake en beukenzwam | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Zalm teriyaki met wilde rijst, shiitake en beukenzwam

Zalm teriyaki met wilde rijst, shiitake en beukenzwam

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de sojasaus met de honing en sesamolie en giet over de zalmfilets. Laat 10 min. marineren. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking gaar in gezouten water.
  2. Leg de zalm in een ovenvaste schaal en bak in 10 min. saignant. Het binnenste van de zalm mag nog rosé zijn.
  3. Snij de shiitake in repen, haal de beukenzwam uiteen en plet de knoflook tot moes. Snij de lente-ui in stukjes. Verwarm wat olie in een pan op middelhoog vuur en bak de lente-ui 1 min. aan. Voeg de knoflook en champignons toe en roerbak 5 min. verder. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de rijst en zalm.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 599 KJ
Energie 143 kcal
Vetten 4.8 g
Fats acid satured 1.7 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 4.0 g
Eiwitten 7.1 g
salt 0.58 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • zalmfilets 2
  • sojasaus 3 el
  • honing 2 el
  • sesamolie 0.25 tl
  • wilde rijst 150 g
  • shiitake 150 g
  • beukenzwam 150 g
  • teentje(s) knoflook 1
  • bussel lente-ui 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • zalmfilets 2
  • sojasaus 3 el
  • honing 2 el
  • sesamolie 0.25 tl
  • wilde rijst 150 g
  • shiitake 150 g
  • beukenzwam 150 g
  • teentje(s) knoflook 1
  • bussel lente-ui 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • arachideolie
  • peper
  • zout