Warme salade van bloemkool en zilvervliesrijst met oosterse aroma’s
Warme salade van bloemkool en zilvervliesrijst met oosterse aroma’s
Voorbereiding10 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Giet de bloemkoolroosjes in een ovenschaal. Besprenkel met een scheut olijfolie en kruid met peper en zout. Bak 20 min. in de oven en roer af en toe om.
Kook de rijst in gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en hou apart.
Hak de chilipeper fijn, en snij de lente-ui in fijne stukjes. Bak de lente-ui en de chilipepers in de sesamolie. Laat konfijten. Voeg de vegetarische stukjes toe. Meng de bloemkool met de rijst, de lente-ui, de chilipeper, de vegetarische stukjes, de sojasaus en de rijstazijn. Dien op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
541 KJ
Energie
129 kcal
Vetten
4.1 g
Fats acid satured
0.7 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
5.6 g
salt
0.53 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.