Verwarm de oven voor op 180°C. Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Snij de courgette in blokjes.
Verwarm wat olie in een kookpot op een middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook 2 min. aan. Voeg de champignons en de courgette toe en roerbak 3 min. Voeg nu de kool en vervolgens de voorgekookte aardappelen toe en bak nog 2 min. verder. Rits de tijm en voeg toe aan de pan. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.
Kluts de eieren los met de helft van de geraspte kaas. Breng op smaak met peper en zout. Schep de groenten in een ingevet bakblik en overgiet met het eimengsel. Werk af met de rest van de kaas en schuif 20 min. in de oven.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
363 KJ
Energie
86 kcal
Vetten
4.6 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
5.7 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
5.2 g
salt
0.24 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.