Snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Verwarm wat olie in een kookpot en stoof de ui en knoflook zachtjes aan. Voeg de wortelblokjes toe en laat 2 min. verder stoven alvorens ook de courgetteblokjes toe te voegen. Bind het kruidentuiltje samen met een stukje keukentouw.
Blus met het water en voeg de bouillonblokjes toe. Voeg vervolgens de erwtjes, spinazie, de tortellini en het kruidentuiltje toe. Meng goed dooreen.
Laat 10 min. pruttelen en breng op smaak met peper en zout. Haal het kruidentuiltje uit de soep en dien op met de Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
287 KJ
Energie
68 kcal
Vetten
2.6 g
Fats acid satured
1.1 g
Koolhydraten
7.5 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
3.1 g
salt
0.72 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.