Worstje uit de oven met zoete aardappel en couscous
Worstje uit de oven met zoete aardappel en couscous
Voorbereiding10 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snij de rode ui in partjes. Was de kerstomaatjes en snij doormidden.
Leg de zoete aardappelstaafjes, ui, kerstomaatjes en takjes rozemarijn op een grote ovenplaat. Bekleed met bakpapier. Besprenkel royaal met olijfolie, peper, zout en paprikapoeder en meng goed dooreen. Leg de worstjes op de groenten en schuif de ovenplaat voor 25 min. in de hete oven.
Maak ondertussen de couscous volgens de instructies op de verpakking. Hak de platte peterselie fijn en meng samen met een klontje boter, peper en zout door de couscous. Serveer met de worstjes en gegrilde groenten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
714 KJ
Energie
170 kcal
Vetten
8.9 g
Fats acid satured
3.0 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
2.0 g
Eiwitten
7.5 g
salt
0.65 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.