Gebakken chateaubriand, rösti, veldsla en waterkers | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gebakken chateaubriand, rösti, veldsla en waterkers

Gebakken chateaubriand, rösti, veldsla en waterkers

Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Schil de aardappelen en rasp ze niet al te fijn. Meng de bloem met het losgeklopte ei en de melk. Giet de aardappelen erbij en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Roer om en laat 10 min. rusten.
  2. Maak een vinaigrette van 2 el olie en 1 el ciderazijn. Kruid met peper en zout. Verwijder de steeltjes van de waterkers. Meng de waterkers met de sla en breng op smaak met de vinaigrette. Verhit 1 el olie en een klontje boter in een pan. Schik er kleine hoopjes van de aardappelen in en duw ze even aan. Bak ze goudbruin aan beide kanten. Doe dit tot het volledige aardappelmengsel op is.
  3. Kruid de steaks met peper en zout en bak ze in olie en boter op een hoog vuur. Serveer met de rösti en de salade.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 408 KJ
Energie 97 kcal
Vetten 2.9 g
Fats acid satured 1.3 g
Koolhydraten 9.0 g
waarvan suikers 0.5 g
Eiwitten 8.3 g
salt 0.12 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • chateaubriandsteak 2
  • aardappelen 600 g
  • bosje waterkers 1
  • veldsla 100 g
  • ei 1
  • ciderazijn

Niet inbegrepen in de box

  • melk 1 el
  • bloem 1 el
  • boter
  • olijfolie
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • chateaubriandsteak 2
  • aardappelen 600 g
  • bosje waterkers 1
  • veldsla 100 g
  • ei 1
  • ciderazijn

Niet inbegrepen in de box

  • melk 1 el
  • bloem 1 el
  • boter
  • olijfolie
  • nootmuskaat
  • peper
  • zout