Plet de knoflook tot moes en snipper de ui. Snij de broccoli in kleinere stukken. Giet het vocht van de bamboe af. Meng het water met de maïzena en roer tot een papje.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Verwarm wat olie in een wok op een hoog vuur. Bak de kalkoen in 3-4 min. goudbruin. Haal het vlees uit de wok en giet opnieuw wat olie in de pan. Stoof de ui 1 min. aan. Voeg de broccoli toe en roerbak 3 min. Voeg de knoflook, ananas en hun sap en bamboe toe en roerbak nog 2 min. verder. Voeg de kalkoen opnieuw toe samen met de sojasaus, ketchup, witte wijnazijn en suiker. Meng goed dooreen en laat 2 min. garen. Voeg nu de maïzena toe en laat nog 3-4 min. pruttelen. Serveer met de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
563 KJ
Energie
134 kcal
Vetten
4.2 g
Fats acid satured
0.8 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
4.9 g
Eiwitten
7.6 g
salt
0.56 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.