Wijtingfilets met geroosterde amandelen, paprika, koriander en rijst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Wijtingfilets met geroosterde amandelen, paprika, koriander en rijst

Wijtingfilets met geroosterde amandelen, paprika, koriander en rijst

Voorbereiding 25 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 25 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Snipper de sjalot en bak in 1 el olie. Voeg de paprikastukjes, de koriander en wat gemalen paprika toe en kruid met peper en zout. Laat 15 min. bakken op een zacht vuur en roer regelmatig om. Voeg de room en de mosterd toe en laat nog 5 min. sudderen. Hou warm.
  2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Rooster de amandels goudbruin in een droge pan.
  3. Kruid de vis met peper en zout en wentel ze even in bloem. Laat de boter smelten in een grote pan en bak de vis goudbruin. Keer de vis maar een keer om. Schik de filets op borden en bestrooi met amandelschilfers. Serveer met de paprika’s en de rijst.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 646 KJ
Energie 154 kcal
Vetten 6.2 g
Fats acid satured 2.9 g
Koolhydraten 16 g
waarvan suikers 2.3 g
Eiwitten 7.5 g
salt 0.22 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • wijtingfilets 300 g
  • paprikareepjes 345 g
  • sjalot(ten) 1
  • amandelschilfers 25 g
  • room 100 ml
  • mosterd 0.5 el
  • gemalen koriander 0.25 tl
  • Thai rijst 125 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter 25 g
  • bloem
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • wijtingfilets 300 g
  • paprikareepjes 345 g
  • sjalot(ten) 1
  • amandelschilfers 25 g
  • room 100 ml
  • mosterd 0.5 el
  • gemalen koriander 0.25 tl
  • Thai rijst 125 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter 25 g
  • bloem
  • olijfolie
  • paprikapoeder
  • peper
  • zout