Wijtingfilets met geroosterde amandelen, paprika, koriander en rijst
Wijtingfilets met geroosterde amandelen, paprika, koriander en rijst
Voorbereiding25 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding25 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snipper de sjalot en bak in 1 el olie. Voeg de paprikastukjes, de koriander en wat gemalen paprika toe en kruid met peper en zout. Laat 15 min. bakken op een zacht vuur en roer regelmatig om. Voeg de room en de mosterd toe en laat nog 5 min. sudderen. Hou warm.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af. Rooster de amandels goudbruin in een droge pan.
Kruid de vis met peper en zout en wentel ze even in bloem. Laat de boter smelten in een grote pan en bak de vis goudbruin. Keer de vis maar een keer om. Schik de filets op borden en bestrooi met amandelschilfers. Serveer met de paprika’s en de rijst.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
646 KJ
Energie
154 kcal
Vetten
6.2 g
Fats acid satured
2.9 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
2.3 g
Eiwitten
7.5 g
salt
0.22 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.