Stoom de bloemkoolroosjes in hun verpakking in de microgolfoven. Verwarm 3 el olie in een pan en bak de bloemkoolroosjes kort aan. Kruid met peper en zout. Laat even rusten.
Bak de falafels in een pan met wat olie. Warm de pitabroodjes op, volgens instructies op de verpakking.
Hak de hazelnoten in grove stukken. Snij de peterselie en de koriander grof. Meng de bloemkool met de hazelnoten, 2 el olie, de peterselie en koriander, de kaneel, het chilipoeder en het citroensap. Kruid de yoghurt met peper en zout. Serveer de bloemkoolsalade met de falafels, het pitabrood en de yoghurt.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
627 KJ
Energie
149 kcal
Vetten
6.5 g
Fats acid satured
0.9 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
2.1 g
Eiwitten
5.2 g
salt
0.96 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.