Schil en snij de aardappelen in kleine stukken. Snij de courgette en vis in stukken. Hak de koriander fijn.
Verwarm wat olie in een grote wok op een middelhoog vuur. Voeg de broccoliroosjes en aardappelstukjes toe en roerbak 3 min. gevolgd door de snijbonen en courgette. Roerbak 2 min. verder en voeg de groene currypasta toe. Bak 1 min. en blus met de kokosmelk en de sojasaus. Breng zachtjes aan de kook.
Leg voorzichtig de vis in de saus en meng er de suiker door. Zet een deksel op de wok en laat 10 min. pruttelen, of tot de aardappelen gaar zijn. Serveer met de koriander.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
389 KJ
Energie
93 kcal
Vetten
5.7 g
Fats acid satured
4.8 g
Koolhydraten
5.1 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
4.8 g
salt
0.22 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.