Snij de komkommer, de courgette en de paprika in stukjes. Halveer de olijven. Pel en snipper de ui fijn. Hak de munt en de peterselie fijn. Bak de ciabatta af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de ui, de courgette en de paprika aan in wat olie op een laag vuurtje. Kruid met peper en zout en roer regelmatig. Laat 5 min. stoven en laat even afkoelen. Spoel de kikkererwten.
Meng de olie met het citroensap, de mosterd en de suiker. Roer los. Meng de kikkererwten met de komkommer, de olijven, de munt en de peterselie. Doe er de gestoofde groentjes bij. Hussel goed door elkaar, verbrokkel er de kaas over en breng op smaak met de dressing.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
457 KJ
Energie
109 kcal
Vetten
5.9 g
Fats acid satured
2.0 g
Koolhydraten
8.8 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
4.1 g
salt
0.51 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.