Rundshamburger met dragonmayonaise en artisjoksalade
Rundshamburger met dragonmayonaise en artisjoksalade
Voorbereiding10 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook15 min.
Moelijkheid
Bereiding
Laat de artisjokharten uitlekken. Hak de peterselie en de dragon fijn. Bak de champignons 5 min. in olijfolie op een hoog vuur. Zet het vuur uit en voeg de artisjokharten toe. Breng op smaak met wat citroensap, peper en zout.
Bak de burgerbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de burgers in boter aan beide kanten gaar. Meng de mayonaise met de mosterd en de dragon.
Stel de burgers samen: besmeer de onderste helft van het broodje met dragonmayonaise. Leg er sla op, de gebakken hamburger, en smeer er terug wat dragonmayonaise op. Bestrooi de artisjoksalade met de peterselie en serveer bij de burgers.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
833 KJ
Energie
193 kcal
Vetten
14 g
Fats acid satured
2.6 g
Koolhydraten
10 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
5.2 g
salt
1.2 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.