Tournedos met kruidenboter en knolselderremoulade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tournedos met kruidenboter en knolselderremoulade

Tournedos met kruidenboter en knolselderremoulade

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid
  1. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze in gezouten water. Hak de peterselie fijn. Snij de augurkjes in blokjes. Meng de mayonaise met mosterd en azijn, en meng door de knolselder. Schep er de augurkjes onder. Zet opzij in de koelkast.
  2. Bruin de boter op hoog vuur. Verlaag het vuur, leg het vlees in de pan en kruid met peper en zout. Laat 3 min. bakken en keer om. Bak nog eens 3 min. zodat het vlees saignant is of iets langer aan elke kant voor meer gebakken vlees.
  3. Laat het vlees 5 min. rusten onder aluminium. Leg daarna op ieder stuk wat kruidenboter, met daarop een schep knolselder. Serveer met de aardappelen en de sla. Garneer met de peterselie.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 414 KJ
Energie 99 kcal
Vetten 4.7 g
Fats acid satured 1.9 g
Koolhydraten 5.6 g
waarvan suikers 0.4 g
Eiwitten 7.8 g
salt 0.41 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • tournedos 2
  • geraspte knolselder 200 g
  • verse peterselie 5 g
  • kruidenboter 20 g
  • kropsla met kruiden 125 g
  • augurken 1 el
  • aardappelen 400 g

Niet inbegrepen in de box

  • mayonaise 1 el
  • scheutje(s) azijn 1
  • mosterd 1 el
  • boter
  • peper
  • zout
  • aluminiumfolie
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • tournedos 2
  • geraspte knolselder 200 g
  • verse peterselie 5 g
  • kruidenboter 20 g
  • kropsla met kruiden 125 g
  • augurken 1 el
  • aardappelen 400 g

Niet inbegrepen in de box

  • mayonaise 1 el
  • scheutje(s) azijn 1
  • mosterd 1 el
  • boter
  • peper
  • zout
  • aluminiumfolie