Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze in gezouten water. Hak de peterselie fijn. Snij de augurkjes in blokjes. Meng de mayonaise met mosterd en azijn, en meng door de knolselder. Schep er de augurkjes onder. Zet opzij in de koelkast.
Bruin de boter op hoog vuur. Verlaag het vuur, leg het vlees in de pan en kruid met peper en zout. Laat 3 min. bakken en keer om. Bak nog eens 3 min. zodat het vlees saignant is of iets langer aan elke kant voor meer gebakken vlees.
Laat het vlees 5 min. rusten onder aluminium. Leg daarna op ieder stuk wat kruidenboter, met daarop een schep knolselder. Serveer met de aardappelen en de sla. Garneer met de peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
414 KJ
Energie
99 kcal
Vetten
4.7 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
5.6 g
waarvan suikers
0.4 g
Eiwitten
7.8 g
salt
0.41 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.