Verwarm de oven voor op 200°C op grillstand. Snij het brood in plakken. Schenk wat olijfolie op de plakken en bak het brood 5 min. in de hete oven. Snij de courgette in stukjes. Stoof de spaghettigroenten aan in wat olie op een zacht vuurtje. Doe er de courgette en broccoli bij. Bak even mee. Kruid met peper en zout. Doe er de tomatenpulp bij, samen met het water. Breng aan de kook.
Als het water kookt, voeg je er het bouillonblokje en de pasta aan toe. Kook die volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Haal de broodjes uit de oven. Wrijf de gepelde knoflook over het brood. De soep is klaar als de pasta gaar is. Schenk ze in kommen en doe er mozzarella op. Werk af met basilicum en serveer met het lookbrood.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
334 KJ
Energie
79 kcal
Vetten
1.9 g
Fats acid satured
0.62 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
2.3 g
Eiwitten
2.9 g
salt
0.4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.