Pel en snipper de sjalot fijn. Pers de knoflook. Hak de peterselie fijn. Spoel de boontjes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de knoflook en de sjalot aan in wat boter op een zacht vuurtje. Giet er de prei en een scheutje water bij en laat 10 min. stoven.
Giet de room bij de prei en laat een paar minuten inkoken. Voeg er de hamblokjes en boontjes aan toe. Kruid met peper en zout. Meng er de pasta onder. Serveer in diepe borden en garneer met peterselie en gruyère.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
820 KJ
Energie
195 kcal
Vetten
5.2 g
Fats acid satured
3.1 g
Koolhydraten
28 g
waarvan suikers
3.6 g
Eiwitten
7.6 g
salt
0.48 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.