Snij de kipfilet in blokjes. Hak de peterselie fijn. Pers de knoflook. Doe de olie met het citroensap, de knoflook en de 1/2 van de peterselie bij de kip. Kruid met peper en zout. Meng goed door elkaar zodat de blokjes volledig bedekt zijn. Rijg het vlees aan spiesjes.
Kook de tarwekorrels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de spiesjes goudbruin op een middelhoog vuurtje in een pan zonder vetstof.
Halveer de olijven. Snij de komkommer en de paprika in blokjes. Meng de olijven met de komkommer en paprika, de veldsla en de kaasblokjes. Meng de tarwekorrels onder de salade en werk af met olie. Serveer de spiesjes met de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
588 KJ
Energie
139 kcal
Vetten
5.5 g
Fats acid satured
0.5 g
Koolhydraten
11 g
waarvan suikers
1.0 g
Eiwitten
11 g
salt
0.27 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.