Homemade cordon bleu met witloof en knapperige salade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Homemade cordon bleu met witloof en knapperige salade

Homemade cordon bleu met witloof en knapperige salade

Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 25 min.
Moelijkheid
  1. Snij de paprika in blokjes. Hak de peterselie fijn. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Halveer het witloof en snij het harde onderste stuk weg. Maak een inkeping in het vlees en plooi open. Kruid met peper en zout. Strooi er de kaas over en leg er een 1/2 snede ham op. Plooi terug dicht en zet vast met tandenstokers.
  2. Bak het witloof goudbruin in wat olie op hoog vuur. Zet het vuur wat lager en giet een scheutje water in de pot. Laat het witloof zacht worden. Kruid met peper en zout.
  3. Doe boter in een pan. Bak het vlees bruin aan beide kanten. Meng de paprika met de veldsla, de pijnboompitten en de peterselie. Werk af met olie en kruid met peper en zout en serveer met vlees, witloof en aardappelen.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 428 KJ
Energie 102 kcal
Vetten 4.9 g
Fats acid satured 1.5 g
Koolhydraten 5.9 g
waarvan suikers 1.1 g
Eiwitten 8.1 g
salt 0.16 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • varkensmignonettes 2
  • sneedje(s) gekookte ham 1
  • geraspte Emmentaler 20 g
  • stuks witloof 2
  • aardappel 400 g
  • zakje veldsla 1
  • pijnboompitten 25 g
  • gele paprika 0.5
  • peterselie 5 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • tandenstokers
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • varkensmignonettes 2
  • sneedje(s) gekookte ham 1
  • geraspte Emmentaler 20 g
  • stuks witloof 2
  • aardappel 400 g
  • zakje veldsla 1
  • pijnboompitten 25 g
  • gele paprika 0.5
  • peterselie 5 g

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • tandenstokers