Homemade cordon bleu met witloof en knapperige salade
Homemade cordon bleu met witloof en knapperige salade
Voorbereiding5 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook25 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de paprika in blokjes. Hak de peterselie fijn. Schil en snij de aardappelen in stukken. Kook ze gaar in gezouten water. Halveer het witloof en snij het harde onderste stuk weg. Maak een inkeping in het vlees en plooi open. Kruid met peper en zout. Strooi er de kaas over en leg er een 1/2 snede ham op. Plooi terug dicht en zet vast met tandenstokers.
Bak het witloof goudbruin in wat olie op hoog vuur. Zet het vuur wat lager en giet een scheutje water in de pot. Laat het witloof zacht worden. Kruid met peper en zout.
Doe boter in een pan. Bak het vlees bruin aan beide kanten. Meng de paprika met de veldsla, de pijnboompitten en de peterselie. Werk af met olie en kruid met peper en zout en serveer met vlees, witloof en aardappelen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
428 KJ
Energie
102 kcal
Vetten
4.9 g
Fats acid satured
1.5 g
Koolhydraten
5.9 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
8.1 g
salt
0.16 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.