Zeewolf met witte boontjes en aardappelsalade met radicchio
Zeewolf met witte boontjes en aardappelsalade met radicchio
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Was de krielaardappelen en kook ze gaar. Snipper de ui en de sjalot fijn. Spoel de bonen. Snij de radicchio in reepjes. Hak de peterselie fijn.
Giet de aardappelen af, halveer ze en laat ze afkoelen in de koelkast. Stoof de ui aan in wat olie op een zacht vuurtje. Voeg de champignons toe en laat even meebakken. Doe er de bonen bij. Kruid met peper en zout en breng op smaak met citroensap. Bak de vis in boter aan beide kanten gaar op een laag vuurtje. Kruid met peper en zout.
Meng de mosterd met de mayonaise, de sjalot en de azijn. Meng de aardappeltjes met de radicchio, de mosterdsaus en de peterselie. Serveer samen met de vis en de bonen. Snij de rest van de citroen in partjes en zet op tafel.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
428 KJ
Energie
103 kcal
Vetten
5.5 g
Fats acid satured
1.2 g
Koolhydraten
6.2 g
waarvan suikers
0.7 g
Eiwitten
6.2 g
salt
0.3 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.