Verwarm de oven voor op 200°C. Schil en snij de zoete aardappelen in stukken. Doe samen met de bloemkool in een bakblik en schenk er olie over. Kruid met peper en zout. Zet het bakblik 15 min. in de oven.
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe het bouillonblokje in het kokende water. Bak de falafelballetjes in olie op een laag vuurtje. Maak de feta-yoghurtdip: Hak de peterselie fijn. Verkruimel de feta en doe die bij de yoghurt. Breng op smaak met peper, zout en citroensap. Werk af met de helft van de peterselie.
Meng de geroosterde groenten door de quinoa. Schep er de spinazie onder. Serveer de quinoa met de falafel en serveer er de feta-yoghurtdip bij. Werk af met de rest van de peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
619 KJ
Energie
148 kcal
Vetten
6.4 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
16 g
waarvan suikers
2.7 g
Eiwitten
5.3 g
salt
0.78 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.