Snij de champignons en paprika in kleine stukjes. Snij de chilipeper doormidden, haal de zaadlijsten eruit en snij het vruchtvlees zeer fijn. Snij de tempeh in blokjes. Snipper de ui fijn en pers de knoflook tot moes.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stoof de ui, de knoflook en de chilipeper aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Bak de tempehblokjes mee. Doe er na enkele minuten ook de paprika, courgette en champignons bij. Bak even mee en doe er dan de tomatenconcentraat bij. Roer goed door elkaar. Schenk er het water bij.
Schenk er de room bij en laat nog 10 min. pruttelen. Breng op smaak met de ketchup, peper en zout. Verdeel de pasta over de borden en schep er saus over. Garneer met basilicumblaadjes.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
632 KJ
Energie
150 kcal
Vetten
4.4 g
Fats acid satured
1.8 g
Koolhydraten
21 g
waarvan suikers
2.5 g
Eiwitten
5.5 g
salt
0.23 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.