Kabeljauwburgers, courgette en broccoli met aardappelmousseline
Kabeljauwburgers, courgette en broccoli met aardappelmousseline
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Schil en snij de aardappelen in hapklare stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water. Zet een andere pot water op het vuur en breng aan de kook. Blancheer er de broccoli 5 min. in.
Snij de courgette in partjes. Snij de bieslook en de munt fijn. Stoof de courgette en broccoli aan in wat olie op een zacht vuurtje. Kruid met peper, zout en de munt. Laat stoven tot de groenten zachter zijn. Bak de burgers aan beide kanten krokant op laag vuurtje in olie.
Verwarm de melk op een heel zacht vuurtje en smelt er de boter in. Prak de aardappelen heel fijn. Schenk er deeltje per deeltje de warme melk bij. Blijf roeren tot je een zachte lopende mousseline verkrijgt. Kruid met peper en zout. Schep op ieder bord wat mousseline. Leg hierop de groentjes en werk af met de radijsjes en bieslook. Serveer er de burger bij.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
294 KJ
Energie
74 kcal
Vetten
2.8 g
Fats acid satured
0.7 g
Koolhydraten
7.6 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
3.3 g
salt
0.21 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.