Kippenballetjes met rode pesto, courgette en spinazie | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kippenballetjes met rode pesto, courgette en spinazie

Kippenballetjes met rode pesto, courgette en spinazie

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Meng het kippengehakt met het paneermeel en een derde van de rode pesto. Draai balletjes van het gehakt ter grootte van een pingpongballetje.
  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de balletjes in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Stoof de courgetteblokjes aan in wat olijfolie op een laag vuurtje. Smelt er na enkele minuten de roomkaas bij en voeg er de rest van de rode pesto aan toe. Doe er de spinazie bij en laat slinken.
  3. Giet de pasta af maar bewaar enkele lepels van het kookvocht. Giet de pasta en het kookvocht bij de roomkaas. Verwarm op een laag vuurtje. Kruid met peper en zout. Serveer de pasta met de gehaktballetjes en garneer met blaadjes basilicum.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 841 KJ
Energie 200 kcal
Vetten 8.0 g
Fats acid satured 2.1 g
Koolhydraten 20 g
waarvan suikers 1.5 g
Eiwitten 12 g
salt 0.34 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • farfalle 250 g
  • kippengehakt 300 g
  • rode pesto 3 el
  • verse roomkaas tomaat & mediterrane kruiden 3 el
  • basilicum 5 g
  • courgetteblokjes 250 g
  • spinazie 125 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 3 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • farfalle 250 g
  • kippengehakt 300 g
  • rode pesto 3 el
  • verse roomkaas tomaat & mediterrane kruiden 3 el
  • basilicum 5 g
  • courgetteblokjes 250 g
  • spinazie 125 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 3 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout