Varkensbrochettes, salade van rode biet en radicchio | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Varkensbrochettes, salade van rode biet en radicchio

Varkensbrochettes, salade van rode biet en radicchio

Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de frietjes op een ovenplaat en bak ze in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de biet in blokjes. Snij de radicchio in 8 en maak de bladeren los. Hak de peterselie fijn.
  2. Maak een vinaigrette van de olijfolie en de azijn en kruid met peper en zout. Breng de radicchiobladeren op smaak met de helft van de vinaigrette. Breng de bietenblokjes op smaak met de rest van de vinaigrette, giet de komijn en de peterselie erbij en meng.
  3. Bak de brochettes in een grillpan. Serveer de brochettes met de twee salades en de frieten. Tip: Vries de overgebleven, ongebakken frietjes in.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 441 KJ
Energie 105 kcal
Vetten 3.4 g
Fats acid satured 1.0 g
Koolhydraten 12 g
waarvan suikers 1.6 g
Eiwitten 6.4 g
salt 0.5 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • varkensbrochettes 2
  • gekookte rode bieten 250 g
  • radicchio('s) 1
  • peterselie 1 el
  • komijn 1 tl
  • ovenfrieten 400 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 2 el
  • (xeres)azijn 1 el
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • varkensbrochettes 2
  • gekookte rode bieten 250 g
  • radicchio('s) 1
  • peterselie 1 el
  • komijn 1 tl
  • ovenfrieten 400 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie 2 el
  • (xeres)azijn 1 el
  • peper
  • zout