Varkensbrochettes, salade van rode biet en radicchio
Varkensbrochettes, salade van rode biet en radicchio
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de frietjes op een ovenplaat en bak ze in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snij de biet in blokjes. Snij de radicchio in 8 en maak de bladeren los. Hak de peterselie fijn.
Maak een vinaigrette van de olijfolie en de azijn en kruid met peper en zout. Breng de radicchiobladeren op smaak met de helft van de vinaigrette. Breng de bietenblokjes op smaak met de rest van de vinaigrette, giet de komijn en de peterselie erbij en meng.
Bak de brochettes in een grillpan. Serveer de brochettes met de twee salades en de frieten. Tip: Vries de overgebleven, ongebakken frietjes in.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
441 KJ
Energie
105 kcal
Vetten
3.4 g
Fats acid satured
1.0 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
1.6 g
Eiwitten
6.4 g
salt
0.5 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.