Kaasschnitzels met duxelles van champignons en gestoofd witloof | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Kaasschnitzels met duxelles van champignons en gestoofd witloof

Kaasschnitzels met duxelles van champignons en gestoofd witloof

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Was en halveer de krieltjes. Kook ze gaar in licht gezouten water. Snij de champignons in kleine stukjes. Pel en snipper de ui en de knoflook fijn. Hak de peterselie fijn en rits de tijm van de steeltjes.
  2. Halveer het witloof en stoof gaar in wat boter op hoog vuur en verlaag dan het vuur. Kruid met peper en zout. Doe er een scheutje water bij en laat zachtjes stoven. Stoof ondertussen de ui en de knoflook aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er de champignons aan toe. Breng op smaak met peper, zout, tijm en balsamicoazijn. Laat bakken tot ze zacht zijn en tot het vocht verdampt is. Roer regelmatig.
  3. Bak de krieltjes in boter op hoog vuur. Breng op smaak met peper, zout en peterselie. Bak de schnitzels aan beide kanten krokant in wat olijfolie op een zacht vuur. Serveer ze met de krieltjes en het witloof. Schep de duxelles van champignons op de schnitzels.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 369 KJ
Energie 88 kcal
Vetten 4.4 g
Fats acid satured 2.3 g
Koolhydraten 8.5 g
waarvan suikers 1.3 g
Eiwitten 3.0 g
salt 0.35 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • vegetarische kaasschnitzels 2
  • krielaardappelen 400 g
  • ui(en) 1
  • teentje knoflook 0.5
  • stuks witloof 2
  • bruine Parijse paddenstoelen 250 g
  • tijm 0.5 el
  • peterselie 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • balsamicoazijn 2 el
  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • vegetarische kaasschnitzels 2
  • krielaardappelen 400 g
  • ui(en) 1
  • teentje knoflook 0.5
  • stuks witloof 2
  • bruine Parijse paddenstoelen 250 g
  • tijm 0.5 el
  • peterselie 1 el

Niet inbegrepen in de box

  • balsamicoazijn 2 el
  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout