Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snipper de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Snij de paksoi in kleinere stukken en de lenteui in fijne ringen. Spoel de boontjes. Snij het vruchtvlees van de avocado in blokjes. Meng de avocado met de bonen en de lenteuitjes. Kruid met peper en zout. Zet koel weg.
Stoof de paksoi in wat olijfolie gaar op een zacht vuurtje. Kruid met peper en zout. Stoof de knoflook en de gember aan in wat olijfolie op een zacht vuurtje. Voeg er na enkele minuten de sojasaus bij. Doe er de gare noedels bij en schep goed door elkaar.
Bak de zalm 3 min. in boter op de velkant op hoog vuur. Keer om en bak verder. Kruid met peper en zout. Leg de noedels op het bord, schep er de paksoi op. Leg er een stuk zalm op en garneer met de zaden- en pittenmix. Serveer met de boontjes-avocadosalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
484 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
6.6 g
Fats acid satured
2.3 g
Koolhydraten
7.6 g
waarvan suikers
1.1 g
Eiwitten
6.0 g
salt
0.41 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.