Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Snij de lente-ui in ringetjes, plet de knoflook tot moes en rasp de gember.
Verwarm een scheutje arachideolie in een wok op een hoog vuur. Roerbak de lente-ui 2 min. en voeg de knoflook en gember toe. Bak nog 1 min. verder en voeg dan de wokgroenten toe. Roerbak nog 5 min. of tot de groenten beetgaar zijn. Meng de rijst erdoor en breng op smaak met sojasaus, sriracha en limoensap. Bak nog 2 min. verder.
Verwarm ondertussen in een andere pan wat arachideolie op een middelhoog vuur en bak de spiegeleitjes in 2-3 min. gaar. Kruid met peper en zout. Schep de rijst op borden of in kommen en werk af met een spiegeleitje. Serveer met koriander en extra srirachasaus.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 502 KJ |
Energie | 120 kcal |
Vetten | 3.6 g |
Fats acid satured | 0.8 g |
koolhydraten | 16 g |
waarvan suikers | 2.7 g |
Eiwitten | 4.6 g |
salt | 0.97 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.