Verwarm de oven voor op 220°C. Pel en snipper de ui en plet de knoflook tot moes. Breng het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op.
Verwarm wat olijfolie in een stoofpot op een middelhoog vuur en stoof de ui en knoflook 2 min. aan. Stoof de wortelblokjes 2 min. mee en voeg daarna de champignons toe. Roerbak 2 min. verder en besprenkel met nog wat olijfolie. Voeg nu het quorngehakt, de verse erwtjes en tomatenpuree toe. Meng goed dooreen en blus met de bouillon. Voeg de uitgelekte linzen toe aan de stoofpot en laat 10 min. pruttelen. Kruid met peper en zout.
Verwarm ondertussen de puree in de microgolfoven. Doe het groente-quornmengsel in een ovenschaal en bedek met een laagje puree. Bestrooi met de kaas en het paneermeel en schuif in de hete oven. Laat ongeveer 10 min. gratineren.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
380 KJ
Energie
90 kcal
Vetten
3.3 g
Fats acid satured
1.3 g
Koolhydraten
9.1 g
waarvan suikers
1.0 g
Eiwitten
4.7 g
salt
0.46 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.