Kook de gnocchi volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Plet de knoflook tot moes en was de spinazie.
Verwarm een scheutje olijfolie in een pan op een middelhoog vuur. Voeg hetspek toe en roerbak 2 min. Voeg vervolgens de knoflook toe en roerbak nog 1 min. verder. Snij de courgette in blokjes. Giet de courgetteblokjes in de pan, samen met hetspek, en roerbak 5 min. Meng er de spinazieblaadjes door en laat slinken. Blus met de room. Rasp er de zeste van de citroen overheen en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Laat nog 2 min. pruttelen.
Meng de gnocchi door de groenten en dien op met Parmezaanse kaas.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
587 KJ
Energie
141 kcal
Vetten
6.6 g
Fats acid satured
3.4 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
0.8 g
Eiwitten
5.3 g
salt
0.94 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.