Gemarineerde kip met frisse salade van mango en rijst | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gemarineerde kip met frisse salade van mango en rijst

Gemarineerde kip met frisse salade van mango en rijst

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Snij de kippenborstfilet in reepjes. Meng de sojasaus met het limoensap, cayennepeper (naar uw smaak), bruine suiker, een geutje olijfolie en de sesamolie en giet deze marinade over de kippenborstfiletreepjes. Laat eventjes marineren.

  2. Schil de mango en snij in kleine stukjes. Snij de komkommer over de lengte in vier en verwijder de zaadlijst. Snij vervolgens in kleine stukjes. Hak de koriander fijn. Meng de mango, komkommer en koriander door de rijst en kruid met peper en zout.

  3. Verwarm een grillpan op een hoog vuur en gril de kippenreepjes in 4-5 min. gaar. Serveer met de mango-rijstsalade.

     

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 509 KJ
Energie 121 kcal
Vetten 1.9 g
Fats acid satured 0.3 g
koolhydraten 15 g
waarvan suikers 4.9 g
Eiwitten 10 g
salt 0.60 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • wilde rijst 125 g
  • sojasaus 2 el
  • limoen 0.5
  • sesamolie 0.5 tl
  • mango 1
  • komkommer 0.5
  • koriander 6 g
  • kippenborstfilet 300 g
  • cayennepeper

Niet inbegrepen in de box

  • bruine suiker 0.5 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • wilde rijst 125 g
  • sojasaus 2 el
  • limoen 0.5
  • sesamolie 0.5 tl
  • mango 1
  • komkommer 0.5
  • koriander 6 g
  • kippenborstfilet 300 g
  • cayennepeper

Niet inbegrepen in de box

  • bruine suiker 0.5 el
  • olijfolie
  • peper
  • zout