Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Snij de kippenborstfilet in reepjes. Meng de sojasaus met het limoensap, cayennepeper (naar uw smaak), bruine suiker, een geutje olijfolie en de sesamolie en giet deze marinade over de kippenborstfiletreepjes. Laat eventjes marineren.
Schil de mango en snij in kleine stukjes. Snij de komkommer over de lengte in vier en verwijder de zaadlijst. Snij vervolgens in kleine stukjes. Hak de koriander fijn. Meng de mango, komkommer en koriander door de rijst en kruid met peper en zout.
Verwarm een grillpan op een hoog vuur en gril de kippenreepjes in 4-5 min. gaar. Serveer met de mango-rijstsalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
509 KJ
Energie
121 kcal
Vetten
1.9 g
Fats acid satured
0.3 g
koolhydraten
15 g
waarvan suikers
4.9 g
Eiwitten
10 g
salt
0.60 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.