Pittige Thaise vissoep met noedels | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pittige Thaise vissoep met noedels

Pittige Thaise vissoep met noedels

Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 20 min.
Kook 10 min.
Moelijkheid
  1. Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking in gezouten water. Breng het water aan de kook en los de bouillonblokjes erin op.
  2. Snij de lente-ui en het Spaans pepertje in dunne ringetjes. (Indien je het liever wat minder pikant hebt, ontzaad het pepertje dan eerst). Snij de shiitake in schijfjes. Plet het citroengras, zodat het aroma vrijkomt. Snij de vis in grote stukken.
  3. Verwarm wat olie in een wok op een hoog vuur. Voeg de lente-ui en Spaans pepertje toe en roerbak 2 min. Voeg nu de shiitake toe en roerbak 2 min. verder. Blus met de visbouillon en voeg het citroengras, de vissaus, de suiker en het limoensap toe. Leg voorzichtig de stukken vis in de bouillon en laat 5-7 min. pruttelen op een zacht vuur, of tot de vis net gaar is. Verdeel de noedels over de kommen en schep er de Thaise vissoep overheen.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 242 KJ
Energie 58 kcal
Vetten 0.9 g
Fats acid satured 0.2 g
Koolhydraten 6.7 g
waarvan suikers 0.9 g
Eiwitten 4.7 g
salt 1.9 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • tarwenoedels 125 g
  • visbouillonblokjes 2
  • bot lente-ui 0.25
  • Spaans pepertje 0.5
  • shiitake 300 g
  • stengel(s) citroengras 1
  • zeewolffilet 300 g
  • vissaus 1 el
  • limoen 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • water 1 l
  • suiker 0.5 el
  • arachideolie
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • tarwenoedels 125 g
  • visbouillonblokjes 2
  • bot lente-ui 0.25
  • Spaans pepertje 0.5
  • shiitake 300 g
  • stengel(s) citroengras 1
  • zeewolffilet 300 g
  • vissaus 1 el
  • limoen 0.5

Niet inbegrepen in de box

  • water 1 l
  • suiker 0.5 el
  • arachideolie
  • zout