Snij de tomaten in partjes. Hak de koriander fijn. Pel en snij de rode ui in fijne halve maantjes. Meng met het limoensap, de koriander en de tomaatjes. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.
Snij de lente-ui, giet het vocht van de bonen af. Schil en snij de avocado in plakjes. Verwarm een scheutje olijfolie in een pan. Fruit de lente-ui 2 min. aan en voeg de paprikareepjes toe. Roerbak 5 min. verder. Voeg de kidneybonen toe aan de pan. Laat 2 min. opwarmen. Kruid met colombo mix kruiden.
Verwarm een wrap in een pan op een middelhoog vuur. Beleg de wrap met een deel van het paprikamengsel, een halve avocado en geraspte kaas. Kruid met peper en zout. Leg er een tweede wrap bovenop, bak 2-3 min in de pan. Draai voorzichtig om en bak 2-3 min. Werk zo alle wraps op. Snij de quesadilla's in stukken en serveer met de tomatensalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
624 KJ
Energie
149 kcal
Vetten
7.1 g
Fats acid satured
2.0 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
5.8 g
salt
0.53 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.