Ovengebakken groentefrittata met salade van venkel en sinaas
Ovengebakken groentefrittata met salade van venkel en sinaas
Voorbereiding5 min.
Kook30 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook30 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C. Verwarm een scheutje olie in een pan of wok en roerbak de wokgroenten in ongeveer 10 min. beetgaar. Kruid met cayennepeper, oregano, peper en zout. Klop intussen met een heel klein scheutje water de eieren los.
Giet de groenten en wokaardappelen in een grote, met olie ingevette, ovenschaal en giet de eieren erbij. Meng goed dooreen en verkruimel de feta erover heen. Bak 20 min. in de hete oven.
Snij de venkel in flinterdunne plakjes met een mandoline of scherp mes. Hak de platte peterselie fijn. Pel de sinaasappel en snij tussen de vliesjes heen het vruchtvlees los (à vif). Meng de sinaaspartjes met de venkel en peterselie en besprenkel met olijfolie en de rode wijnazijn. Kruid met peper en zout. Serveer de salade met de groentefrittata.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
440 KJ
Energie
106 kcal
Vetten
6.6 g
Fats acid satured
2.3 g
Koolhydraten
6.1 g
waarvan suikers
2.6 g
Eiwitten
4.9 g
salt
0.4 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.