Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de gehaktballen in een ovenschaal, besprenkel met olijfolie en bak in 20-25 min. gaar in de oven. Doe de hazelnoten in een ovenvast schaaltje en schuif 10 min. mee in de oven.
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Was de komkommer en snij overlangs in 4. Verwijder de zaadlijst en snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Ontpit de tomaat en snij in kleine blokjes. Hak de munt en platte peterselie fijn. Hak de afgekoelde hazelnoten fijn.
Maak de couscous met behulp van een vork los. Meng er een klontje boter onder, kruid met peper en zout en voeg de fijngesneden groenten, kruiden en noten toe. Meng goed dooreen en serveer met de gehaktballetjes en mangochutney.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
703 KJ
Energie
167 kcal
Vetten
7.1 g
Fats acid satured
1.6 g
koolhydraten
20 g
waarvan suikers
8.9 g
Eiwitten
5.0 g
salt
0.67 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.