Cordon bleu met gebakken aardappelen en tomaten-courgettesalade | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Cordon bleu met gebakken aardappelen en tomaten-courgettesalade

Cordon bleu met gebakken aardappelen en tomaten-courgettesalade

Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 30 min.
Moelijkheid
  1. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook gaar in gezouten water in ongeveer 20 min.
  2. Verwarm een klontje boter in een pan op een zacht vuur en bak de cordon bleuin 15-20 min. goudbruin.
  3. Ontzaad de tomaten en snij in stukken. Plet de knoflook tot moes. Hak de muntblaadjes grof en meng samen met de rozijnen en knoflook onder de courgettespaghetti en tomaten. Besprenkel royaal met olijfolie en kruid met peper en zout. Giet het water van de aardappelen af. Bak de aardappeltjes in 10 min. knapperig en goudbruin in wat boter op een middelhoog vuur. Kruid met peper en zout. Serveer de salade en de gebakken aardappelen bij de cordon bleu.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 402 KJ
Energie 96 kcal
Vetten 4.6 g
Fats acid satured 2.1 g
Koolhydraten 8.0 g
waarvan suikers 2.3 g
Eiwitten 5.7 g
salt 0.33 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelen 400 g
  • cordon bleu 2
  • courgettespaghetti 280 g
  • tomaten 2
  • verse munt 5 g
  • witte rozijnen 25 g
  • teentje knoflook 0.25

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelen 400 g
  • cordon bleu 2
  • courgettespaghetti 280 g
  • tomaten 2
  • verse munt 5 g
  • witte rozijnen 25 g
  • teentje knoflook 0.25

Niet inbegrepen in de box

  • boter
  • olijfolie
  • peper
  • zout