Cordon bleu met gebakken aardappelen en tomaten-courgettesalade
Cordon bleu met gebakken aardappelen en tomaten-courgettesalade
Voorbereiding5 min.
Kook30 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding5 min.
Kook30 min.
Moelijkheid
Bereiding
Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken. Kook gaar in gezouten water in ongeveer 20 min.
Verwarm een klontje boter in een pan op een zacht vuur en bak de cordon bleuin 15-20 min. goudbruin.
Ontzaad de tomaten en snij in stukken. Plet de knoflook tot moes. Hak de muntblaadjes grof en meng samen met de rozijnen en knoflook onder de courgettespaghetti en tomaten. Besprenkel royaal met olijfolie en kruid met peper en zout. Giet het water van de aardappelen af. Bak de aardappeltjes in 10 min. knapperig en goudbruin in wat boter op een middelhoog vuur. Kruid met peper en zout. Serveer de salade en de gebakken aardappelen bij de cordon bleu.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
402 KJ
Energie
96 kcal
Vetten
4.6 g
Fats acid satured
2.1 g
Koolhydraten
8.0 g
waarvan suikers
2.3 g
Eiwitten
5.7 g
salt
0.33 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.