Niet toegevoegd
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Niet toegevoegd
Dit product is niet beschikbaar in de geselecteerde winkel. Gelieve een ander product te kiezen of uw winkel te wijzigen.
Er bestaat al een mandje
Bij je laatste bezoek heb je de volgende producten aan je mandje toegevoegd.
Wat wil je met deze producten doen?
Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
Welkom bij Carrefour
Bienvenue chez Carrefour
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking in gezouten water.
Verwijder de harde uiteinden van de asperges en kook of stoom in 3 à 4 min. beetgaar. Leg de kalfslapjes op je werkblad en beleg met 1 sneetje Italiaanse ham en 2 plakjes mozzarella. Leg nu op elk kalfslapje 4 asperges en rol de lapjes strak op. Zet vast met een tandenstoker. Kruid de vleesrolletjes met peper en zout. Verwarm een klontje boter in een pan op een middelhoog vuur en bak de kalfsinvoltini in 10-15 min. goudbruin.
Snij intussen de kerstomaatjes doormidden. Verwarm de pastasaus op middelhoog vuur en voeg de kerstomaatjes en de overige asperges toe. Laat nog 5 min. pruttelen. Giet de saus over de tagliatelle. Meng goed dooreen en serveer met Parmezaanse kaas en de kalfsinvoltini.
Componenten | Voedingswaarde voor 100 g |
---|---|
Energie | 671 KJ |
Energie | 160 kcal |
Vetten | 6.8 g |
Fats acid satured | 3.9 g |
koolhydraten | 12 g |
waarvan suikers | 1.6 g |
Eiwitten | 12 g |
salt | 0.69 g |
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.