Verwarm de oven voor op 200°C. Snij per visfilet een lange strook uit bakpapier. Leg een visfilet in het midden van elke papillot. Breng de filets op smaak met zout.
Verhit de kokosmelk in een steelpan. Giet de currypasta erbij en verwarm op een matig vuur terwijl je roert. Giet de vissaus erbij, breng aan de kook en laat nog 5 min. sudderen. Zet het vuur lager, giet de koolreepjes en de limoenblaadjes erbij. Laat even koken op een zacht vuur. Verdeel de koolreepjes met de currysaus over de visfilets. Besprenkel met limoensap. Leg een limoenschijfje op elke filet. Bind de papillotten dicht met touw. Zet de papilotten 15 à 20 min. in de oven.
Kook intussen de rijst. Snipper de koriander. Giet de rijst af en meng de koriander erdoor. Haal de papillotten uit de oven en serveer ze met de rijst. Tip : overschot van de limoenblaadjes kan je invriezen
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
511 KJ
Energie
121 kcal
Vetten
4.7 g
Fats acid satured
4.2 g
koolhydraten
12 g
waarvan suikers
1.8 g
Eiwitten
7.1 g
salt
0.43 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.