Papillot van koolvishaasje met wittekool en rode curry | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Papillot van koolvishaasje met wittekool en rode curry

Papillot van koolvishaasje met wittekool en rode curry

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij per visfilet een lange strook uit bakpapier. Leg een visfilet in het midden van elke papillot. Breng de filets op smaak met zout.

  2. Verhit de kokosmelk in een steelpan. Giet de currypasta erbij en verwarm op een matig vuur terwijl je roert. Giet de vissaus erbij, breng aan de kook en laat nog 5 min. sudderen. Zet het vuur lager, giet de koolreepjes en de limoenblaadjes erbij. Laat even koken op een zacht vuur. Verdeel de koolreepjes met de currysaus over de visfilets. Besprenkel met limoensap. Leg een limoenschijfje op elke filet. Bind de papillotten dicht met touw. Zet de papilotten 15 à 20 min. in de oven.

  3. Kook intussen de rijst. Snipper de koriander. Giet de rijst af en meng de koriander erdoor. Haal de papillotten uit de oven en serveer ze met de rijst. Tip : overschot van de limoenblaadjes kan je invriezen

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 511 KJ
Energie 121 kcal
Vetten 4.7 g
Fats acid satured 4.2 g
koolhydraten 12 g
waarvan suikers 1.8 g
Eiwitten 7.1 g
salt 0.43 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • koolvishaasje 300 g
  • wittekoolreepjes 255 g
  • koriander 5 g
  • schijfjes van limoen 2
  • sap met het rest van de limoen 1
  • limoenblaadjes 2
  • Thai rijst 125 g
  • kokosmelk 200 ml
  • rode currypasta 1 el
  • sausbasis vis 30 ml
  • Zout
  • Bakpapier
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • koolvishaasje 300 g
  • wittekoolreepjes 255 g
  • koriander 5 g
  • schijfjes van limoen 2
  • sap met het rest van de limoen 1
  • limoenblaadjes 2
  • Thai rijst 125 g
  • kokosmelk 200 ml
  • rode currypasta 1 el
  • sausbasis vis 30 ml
  • Zout
  • Bakpapier