Verwarm de oven voor op 200°C. Breng het water aan de kook en los er de bouillon in op. Maak de polenta volgens de instructies op de verpakking met de bouillon. Meng er een klontje boter en de Parmezaanse kaas door. Kruid met peper en zout. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie en giet de warme polenta in de schaal.
Doe de groentespaghetti in een mengkom en besprenkel rijkelijk met olijfolie. Kruid met peper en zout. Meng goed. Schik de groenten over de polenta. Snij de mozzarella in blokjes en schik over de groenten. Bestrooi met de pijnboompitten. Kruid met peper en zout. Schuif 10 à 15 min. in de hete oven.
Mix de basilicumblaadjes fijn met olijfolie en een scheutje azijn. Kruid met peper en zout. Snij de champignons in dunne plakjes. Meng de champignons met de rucola en breng op smaak met de basilicumdressing. Haal de polenta uit de oven en serveer met de rucolasalade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
446 KJ
Energie
106 kcal
Vetten
6.2 g
Fats acid satured
2.7 g
koolhydraten
8.7 g
waarvan suikers
0.9 g
Eiwitten
3.4 g
salt
0.56 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.