Smeuïge risotto met gebakken aubergine, gele paprika, broccoli en pancetta
Smeuïge risotto met gebakken aubergine, gele paprika, broccoli en pancetta
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Hak de peterselie fijn. Snipper de ui fijn. Snij de aubergine en paprika in kleine stukjes. Snij de broccoliroosjes kleiner. Breng het water aan de kook en los er het bouillonblokje in op.
Scheur de pancetta in reepjes en bak heel even op hoog vuur in een antikleefpan zonder vetstof. Stoof de aubergine, gele paprika en broccoli aan in wat olijfolie op laag vuur. Kruid met peper en zout.
Fruit intussen de ui in olijfolie. Doe er de arboriorijst bij en bak even mee. Blus met een pollepel hete bouillon. Roer voorzichtig tot de rijst alle bouillon heeft opgenomen. Doe er opnieuw een pollepel bouillon bij en herhaal tot de rijst beetgaar is. Smelt er de Parmezaanse kaas in en meng er de gestoofde groenten en de pancetta onder. Garneer met de fijngehakte peterselie.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
433 KJ
Energie
103 kcal
Vetten
4.1 g
Fats acid satured
1.5 g
Koolhydraten
12 g
waarvan suikers
1.4 g
Eiwitten
4.6 g
salt
0.76 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.