Gnocchi met andijvie en spinazie in een roquefortsausje met geroosterde rode ui | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gnocchi met andijvie en spinazie in een roquefortsausje met geroosterde rode ui

Gnocchi met andijvie en spinazie in een roquefortsausje met geroosterde rode ui

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Hak de hazelnoten fijn. Snij de andijvie fijn. Snij de rode uien in ringen. Doe ze in een bakblik en doe er de balsamicoazijn en de suiker bij. Meng goed door elkaar en zet het bakblik 15 min. in de hete oven.
  2. Bak de gnocchi 15 min. in voldoende boter op een zacht vuurtje. Roer regelmatig en voeg indien nodig wat extra boter toe. Stoof intussen de andijvie in wat olijfolie. Voeg er na 5 min. ook de spinazie aan toe. Laat slinken. Kruid met peper en zout. Verwarm in een sauspannetje de room, en smelt er de roquefort bij.
  3. Meng de gebakken gnocchi, rode ui en de roomsaus onder de andijvie en spinazie. Kruid naar smaak met peper en zout. Werk de gnocchi af met de gehakte hazelnoten.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 538 KJ
Energie 129 kcal
Vetten 5.7 g
Fats acid satured 1.9 g
Koolhydraten 15 g
waarvan suikers 1.3 g
Eiwitten 3.1 g
salt 0.67 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelgnocchi 500 g
  • stronk andijvie 0.5
  • spinazie 125 g
  • rode uien 2
  • Roquefort 50 g
  • culinaire sojaroom 10 cl.
  • hazelnoten 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • suiker 0.5 el
  • balsamicoazijn 1 el
  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • aardappelgnocchi 500 g
  • stronk andijvie 0.5
  • spinazie 125 g
  • rode uien 2
  • Roquefort 50 g
  • culinaire sojaroom 10 cl.
  • hazelnoten 25 g

Niet inbegrepen in de box

  • suiker 0.5 el
  • balsamicoazijn 1 el
  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout