Gnocchi met andijvie en spinazie in een roquefortsausje met geroosterde rode ui
Gnocchi met andijvie en spinazie in een roquefortsausje met geroosterde rode ui
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C. Hak de hazelnoten fijn. Snij de andijvie fijn. Snij de rode uien in ringen. Doe ze in een bakblik en doe er de balsamicoazijn en de suiker bij. Meng goed door elkaar en zet het bakblik 15 min. in de hete oven.
Bak de gnocchi 15 min. in voldoende boter op een zacht vuurtje. Roer regelmatig en voeg indien nodig wat extra boter toe. Stoof intussen de andijvie in wat olijfolie. Voeg er na 5 min. ook de spinazie aan toe. Laat slinken. Kruid met peper en zout. Verwarm in een sauspannetje de room, en smelt er de roquefort bij.
Meng de gebakken gnocchi, rode ui en de roomsaus onder de andijvie en spinazie. Kruid naar smaak met peper en zout. Werk de gnocchi af met de gehakte hazelnoten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
538 KJ
Energie
129 kcal
Vetten
5.7 g
Fats acid satured
1.9 g
Koolhydraten
15 g
waarvan suikers
1.3 g
Eiwitten
3.1 g
salt
0.67 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.