Groenteburrito’s met vulling van aardappelsla en knapperige rauwkost
Groenteburrito’s met vulling van aardappelsla en knapperige rauwkost
Voorbereiding20 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding20 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Snij de bosuitjes in fijne ringetjes. Bak de aardappeltjes 10 min. in olijfolie op laag vuur. Kruid met cayennepeper volgens eigen smaak. Voeg er na 8 min. het gehakt bij en bak nog 2 min. mee. Doe er dan de bosui bij, samen met de geraspte wortel. Stoof enkele minuten aan. Kruid met peper en zout.
Breng de rauwkostsalade op smaak met de witte wijnazijn, peper en zout. Verwarm de tortilla’s 30 seconden in de microgolfoven.
Smeer in het midden van iedere tortilla een dun laagje zure room. Beleg met enkele blaadjes ijsbergsla. Schep daarop wat van het aardappelmengsel. Strooi er wat cheddar op. Plooi de onderkant een beetje over de vulling en rol op. Serveer met het slaatje en de rest van de aardappelen.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
597 KJ
Energie
142 kcal
Vetten
7.1 g
Fats acid satured
2.0 g
Koolhydraten
14 g
waarvan suikers
1.9 g
Eiwitten
4.3 g
salt
0.64 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.