Piadina met brie en knolselder en slaatje van radicchio
Piadina met brie en knolselder en slaatje van radicchio
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding15 min.
Kook20 min.
Moelijkheid
Bereiding
Verwarm de heteluchtoven voor op 180°C. Stoof de geraspte knolselder in wat olijfolie op een laag vuurtje. Kruid met peper en zout. Hak de peterselie fijn. Snij de brie in plakken.
Schik de plakken kaas op de ene helft van de wraps. Beleg met de geraspte knolselder. Breng op smaak met zout en pili pili volgens eigen smaak. Bestrooi met de peterselie. Vouw de wraps dicht tot halve maantjes. Snij elke halve maan doormidden. Beleg een ovenschaal met bakpapier. Borstel de wraps in met olijfolie en bak 15 tot 20 min. in de oven tot de wraps goudbruin kleuren en de brie is gesmolten.
Snij de radicchio in repen. Maak een vinaigrette van de olijfolie, de honing en het citroensap en kruid met peper en zout. Breng de radicchio op smaak met de vinaigrette en bestrooi met wat verse oregano. Serveer de piadina goed warm met de salade.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
750 KJ
Energie
179 kcal
Vetten
8.1 g
Fats acid satured
3.8 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
1.7 g
Eiwitten
8.2 g
salt
0.85 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.