Verwarm de ovengrill voor op 200°C. Snipper de sjalot. Bereid de aardappeltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stoof de sjalot in wat olijfolie op een laag vuurtje. Bak de prei en de boerenkool even mee. Voeg er na 5 min. ook de spinazie aan toe. Laat enkele minuten slinken en giet de room erbij. Kruid stevig met peper en zout. Bak de burgers gaar in wat boter op een laag vuurtje.
Leg intussen de aardappeltjes op een met bakpapier beklede bakplaat. Duw ze lichtjes in met de platte kant van een vork. Bedruppel met olijfolie, pers er de knoflook over en bestrooi met geraspte kaas. Kruid met peper en zout. Zet de aardappeltjes 5 min. onder de hete grill. Snij de bosui in ringetjes. Serveer de gestoofde groenten met de burgers en de aardappeltjes. Werk af met de ringetjes bosui.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
464 KJ
Energie
111 kcal
Vetten
5.8 g
Fats acid satured
2.4 g
koolhydraten
10 g
waarvan suikers
2.2 g
Eiwitten
3.8 g
salt
0.31 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.