Roodbaars met brunoise van knapperige groentjes met mierikswortelcrème en puree | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Roodbaars met brunoise van knapperige groentjes met mierikswortelcrème en puree

Roodbaars met brunoise van knapperige groentjes met mierikswortelcrème en puree

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Schil en snij de aardappelen in hapklare stukken. Kook ze gaar in licht gezouten water. Haal de losse blaadjes van de slaharten en snij de knapperige kern heel fijn. Snij de selder en appel in heel kleine blokjes. Meng samen met de gesnipperde sla onder de rauwkost. Meng de mayonaise met de mierikswortel en kruid met peper en zout. Meng onder de groentemengeling. Hou fris.
  2. Kruid de vis met peper en zout en bak aan beide kanten gaar in boter.
  3. Prak de gekookte aardappelen fijn met boter. Meng er melk onder tot je een gladde puree bekomt. Kruid met peper en zout. Leg op ieder bord een stukje vis, verdeel de slablaadjes over de borden en vul ze met de brunoise. Serveer er de puree bij.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 359 KJ
Energie 86 kcal
Vetten 3.2 g
Fats acid satured 1.2 g
Koolhydraten 8.5 g
waarvan suikers 2.4 g
Eiwitten 5.1 g
salt 0.16 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • roodbaarsfilet 300 g
  • groene selder 100 g
  • Granny Smith appel(s) 1
  • rauwkost 100 g
  • slaharten 2
  • geraspte mierikswortel 1 el
  • puree aardappelen 500 g

Niet inbegrepen in de box

  • mayonaise 1 el
  • boter
  • melk
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • roodbaarsfilet 300 g
  • groene selder 100 g
  • Granny Smith appel(s) 1
  • rauwkost 100 g
  • slaharten 2
  • geraspte mierikswortel 1 el
  • puree aardappelen 500 g

Niet inbegrepen in de box

  • mayonaise 1 el
  • boter
  • melk
  • peper
  • zout