Veggie burger met roerbakgroenten en udon noedels | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Veggie burger met roerbakgroenten en udon noedels

Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
Voorbereiding 10 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid Makkelijk
  1. Hak de bosuitjes in fijne ringetjes. Hak de pindanoten fijn. Snij de paksoi fijn. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze daarna af.

  2. Roerbak de champignons, de fijngesneden paksoi en de wokgroenten op hoog vuur in olijfolie. Kruid met peper en zout. Doe er na 10 min. de ketjap manis bij en schep er de gare noedels onder. Warm nog enkele minuten mee op een zacht vuur.

  3. Bak de veggie burgers in wat olijfolie op een laag vuurtje aan beide kanten. Serveer met de noedels en roerbakgroenten. Garneer met de bosuitjes en de gehakte pindanoten.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 609 KJ
Energie 145 kcal
Vetten 5.3 g
Fats acid satured 2.5 g
koolhydraten 16 g
waarvan suikers 4.3 g
Eiwitten 6.7 g
salt 0.76 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • wokgroenten 200 g
  • paksoi 0.5
  • kastanjechampignons 110 g
  • udon noedels 125 g
  • ketjap manis 50 ml
  • pindanoten 2 el
  • veggie burger 2
  • bosuitje 0.25

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • wokgroenten 200 g
  • paksoi 0.5
  • kastanjechampignons 110 g
  • udon noedels 125 g
  • ketjap manis 50 ml
  • pindanoten 2 el
  • veggie burger 2
  • bosuitje 0.25

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • peper
  • zout