Hak de bosuitjes in fijne ringetjes. Hak de pindanoten fijn. Snij de paksoi fijn. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet ze daarna af.
Roerbak de champignons, de fijngesneden paksoi en de wokgroenten op hoog vuur in olijfolie. Kruid met peper en zout. Doe er na 10 min. de ketjap manis bij en schep er de gare noedels onder. Warm nog enkele minuten mee op een zacht vuur.
Bak de veggie burgers in wat olijfolie op een laag vuurtje aan beide kanten. Serveer met de noedels en roerbakgroenten. Garneer met de bosuitjes en de gehakte pindanoten.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
609 KJ
Energie
145 kcal
Vetten
5.3 g
Fats acid satured
2.5 g
koolhydraten
16 g
waarvan suikers
4.3 g
Eiwitten
6.7 g
salt
0.76 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.