Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Snij het uiteinde van de groene asperges en snij ze in drie stukken. Schillen is niet nodig. Blancheer de asperges en de broccoliroosjes in licht gezouten water tot ze beetgaar zijn. Hak de dragon fijn.
Stoof de geperste knoflook in wat boter op een zacht vuurtje. Roer er de room door. Voeg de mosterd toe en kruid met peper en zout. Breng op smaak met de zeste en het sap van de citroen. Verwarm de dragon nog even mee.
Giet de pasta af. Meng de saus, de broccoli en de asperges onder de pasta.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
512 KJ
Energie
123 kcal
Vetten
3.5 g
Fats acid satured
1.8 g
Koolhydraten
17 g
waarvan suikers
2.4 g
Eiwitten
4.2 g
salt
0.22 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.