Pasta primavera met asperges en mosterdsausje | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Pasta primavera met asperges en mosterdsausje

Pasta primavera met asperges en mosterdsausje

Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 5 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Snij het uiteinde van de groene asperges en snij ze in drie stukken. Schillen is niet nodig. Blancheer de asperges en de broccoliroosjes in licht gezouten water tot ze beetgaar zijn. Hak de dragon fijn.
  2. Stoof de geperste knoflook in wat boter op een zacht vuurtje. Roer er de room door. Voeg de mosterd toe en kruid met peper en zout. Breng op smaak met de zeste en het sap van de citroen. Verwarm de dragon nog even mee.
  3. Giet de pasta af. Meng de saus, de broccoli en de asperges onder de pasta.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 512 KJ
Energie 123 kcal
Vetten 3.5 g
Fats acid satured 1.8 g
Koolhydraten 17 g
waarvan suikers 2.4 g
Eiwitten 4.2 g
salt 0.22 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • groene asperges 500 g
  • broccoliroosjes 200 g
  • volkoren penne 250 g
  • light room 10 cl.
  • teentje knoflook 0.5
  • dragon 5 g
  • citroen 0.25

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 el
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • groene asperges 500 g
  • broccoliroosjes 200 g
  • volkoren penne 250 g
  • light room 10 cl.
  • teentje knoflook 0.5
  • dragon 5 g
  • citroen 0.25

Niet inbegrepen in de box

  • mosterd 0.5 el
  • boter
  • peper
  • zout