Gebakken lamskoteletjes en groentecouscous met citrustwist | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Gebakken lamskoteletjes en groentecouscous met citrustwist

Gebakken lamskoteletjes en groentecouscous met citrustwist

Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 15 min.
Kook 15 min.
Moelijkheid
  1. Snij de zoete pepers in halve maantjes. Snij de olijven in ringetjes. Haal het vruchtvlees uit de sinaasappel. Hak de bladpeterselie fijn. Breng het water aan de kook en los de bouillon erin op.
  2. Stoof de wortelblokjes en de zoete pepers 5 min. aan in wat olijfolie op een laag vuurtje. Kruid met peper en zout. Kruid de lamskoteletten met peper en zout en bak het vlees rosé op een middelhoog vuur in boter.
  3. Schenk de bouillon op de couscous tot die net onder staat. Dek af en laat 5 min. wellen. Maak de couscous los met een vork en meng er de gestoofde groenten onder, samen met de olijven, de rozijnen, het vruchtvlees van de sinaasappel en de peterselie. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Serveer bij de lamskoteletten.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 549 KJ
Energie 130 kcal
Vetten 4.2 g
Fats acid satured 1.9 g
Koolhydraten 16 g
waarvan suikers 6.1 g
Eiwitten 6.3 g
salt 0.62 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • lamskoteletten 4
  • couscous 150 g
  • kippenbouillonblokje 0.5
  • zoete pepers 2
  • wortelblokjes 125 g
  • groene olijven 50 g
  • rozijnenmix 70 g
  • sinaasappel(s) 1
  • bladpeterselie 5 g

Niet inbegrepen in de box

  • water 300 ml
  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • lamskoteletten 4
  • couscous 150 g
  • kippenbouillonblokje 0.5
  • zoete pepers 2
  • wortelblokjes 125 g
  • groene olijven 50 g
  • rozijnenmix 70 g
  • sinaasappel(s) 1
  • bladpeterselie 5 g

Niet inbegrepen in de box

  • water 300 ml
  • olijfolie
  • boter
  • peper
  • zout