Snelle pasta met gebakken aubergine, gerookte eend en fetakaas
Snelle pasta met gebakken aubergine, gerookte eend en fetakaas
Voorbereiding10 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Voorbereiding10 min.
Kook10 min.
Moelijkheid
Bereiding
Kook de pasta volgens de aanduidingen op de verpakking, in kokend water met het bouillonblokje. Snij de aubergine in de lengte in 4 en daarna in blokjes. Kruid met peper en zout. Bak ze goudbruin in olijfolie. Dep droog met keukenpapier.
Verwijder het vet van de plakjes eendenborst en snij in stukken. Verkruimel de fetakaas. Scheur de blaadjes basilicum.
Giet de pasta af, maar bewaar ongeveer 1 pollepel van het kookvocht. Besprenkel de pasta met het kookvocht, meng met de aubergine, de pijnboompitten, de basilicumblaadjes en de eendenborst. Bestrooi met de fetakaas en dien op.
Componenten
Voedingswaarde voor 100 g
Energie
831 KJ
Energie
198 kcal
Vetten
8.7 g
Fats acid satured
2.7 g
Koolhydraten
22 g
waarvan suikers
2.7 g
Eiwitten
7.1 g
salt
0.87 g
Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.