Tortilla met chipolata op z’n Mexicaans | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Tortilla met chipolata op z’n Mexicaans

Tortilla met chipolata op z’n Mexicaans

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid
  1. Snipper de ui en fruit de ui glazig in 2 el olijfolie op een zacht vuur. Breng op smaak met de Colombo kruidenmix en wat zout en laat nog 2 min. verder stoven op een zacht vuur. Roer af en toe om. Giet de rode bonen af. Doe de rode bonen en de tomatensaus bij de ui en laat nog 5 min. bakken. Hak de koriander grof. Haal de saus van het vuur en giet er ¾ van de verse koriander bij.
  2. Bak de in stukken gesneden chipolata’s. Schil en ontpit de avocado. Snij het vruchtvlees in fijne plakjes et besprenkel met het citroensap.
  3. Verwarm de taco’s net voor het opdienen. Vul met de tomatensaus met rode bonen, de chipolata, de avocado en verse koriander. Dien op met een handje tortilla chips.
Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 893 KJ
Energie 214 kcal
Vetten 13 g
Fats acid satured 3.1 g
Koolhydraten 16 g
waarvan suikers 2.4 g
Eiwitten 6.9 g
salt 1.1 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • chipolata’s met fijne kruiden 300 g
  • ui 0.5
  • koriander 5 g
  • avocado’s 0.5
  • citroen (sap van) 0.25
  • tomatensaus 200 g
  • Colombo kruidenmix 1 tl
  • blik rode bonen 0.5
  • tortilla's 4
  • tortilla chips 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen

Inbegrepen in de box

  • chipolata’s met fijne kruiden 300 g
  • ui 0.5
  • koriander 5 g
  • avocado’s 0.5
  • citroen (sap van) 0.25
  • tomatensaus 200 g
  • Colombo kruidenmix 1 tl
  • blik rode bonen 0.5
  • tortilla's 4
  • tortilla chips 100 g

Niet inbegrepen in de box

  • olijfolie
  • zout