Groentelasagne met citroenricotta en kruidig korstje | Carrefour

Er is een fout opgetreden

Helaas is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.

Je tijdstip

Groentelasagne met citroenricotta en kruidig korstje

Groentelasagne met citroenricotta en kruidig korstje

Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
Voorbereiding 10 min.
Kook 20 min.
Moelijkheid Middelmatig
  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de courgette in de lengte in dunne plakken. Meng de ricotta met de zeste van de citroen, peper en zout.

  2. Giet een beetje gehakte tomaten op de bodem van een grote rechthoekige ovenschaal. Schik er een vers lasagnevel op. Schik daarop de courgetteplakjes naast elkaar, besmeer met de citroenricotta en bestrooi met pijnboompitten en doperwten. Bedek met lasagnevellen en de gehakte tomaten. Kruid met oregano, peper en zout en leg er royaal wat spinazie op. Bedek opnieuw met een lasagnevel en courgette. Leg daarop weer een vel lasagne en eindig met ricotta.

  3. Meng het paneermeel met een flinke geut olijfolie en de gehakte peterselie. Strooi over de lasagne en zet 20 min. in de hete oven.

Componenten Voedingswaarde voor 100 g
Energie 452 KJ
Energie 107 kcal
Vetten 4.3 g
Fats acid satured 12 g
koolhydraten 2.3 g
waarvan suikers 1.1 g
Eiwitten 4.8 g
salt 0.23 g

Klik op de ingrediënten van het recept voor meer informatie over allergenen.

  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • courgette(s) 1
  • ricotta 250 g
  • onbehandelde citroen 0.5
  • verse lasagnevellen 250 g
  • pijnboompitten 50 g
  • verse doperwten 100 g
  • gehakte tomaten 500 g
  • gedroogde oregano 0.5 tl
  • spinazie 60 g
  • gehakte peterselie 10 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 50 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout
  • Ingrediënten voor:
  • 2Personen
  • courgette(s) 1
  • ricotta 250 g
  • onbehandelde citroen 0.5
  • verse lasagnevellen 250 g
  • pijnboompitten 50 g
  • verse doperwten 100 g
  • gehakte tomaten 500 g
  • gedroogde oregano 0.5 tl
  • spinazie 60 g
  • gehakte peterselie 10 g

Niet inbegrepen in de box

  • paneermeel 50 g
  • olijfolie
  • peper
  • zout